Αυτή η μαμά ντύθηκε “Τσουμπάκα” και τώρα όλοι η Αμερική την προσκυνά
Ας το αποδεχτούμε, όλοι θα θέλαμε η μαμά μας να είναι πλακατζού και να απολαμβάνει να μας τρολάρει. Όμως αυτή η μαμά από τις ΗΠΑ έχει τρελάνει κυριολεκτικά το διαδίκτυο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κάντανς Πέιν αγόρασε μια μάσκα “Τσουμπάκα” (Chewbacca), θυμάστε, του ήρωα από τα Star Wars. Ανέβασε λοιπόν το βίντεο ζωντανά στο Facebook να φοράει τη μάσκα και να το απολαμβάνει υπερβολικά πολύ! Το γέλιο της είναι τόσο μεταδοτικό που δεν θα μπορέσετε να συγκρατηθείτε.

Δείτε εδώ το βίντεό της

Το βίντεό της έκανε το γύρω του κόσμου πάρα πολύ γρήγορα και τράβηξε την προσοχή και του Χόλιγουντ, αφού την κάλεσαν στη δημοφιλέστατη εκπομπή του Τζέιμς Kόρντεν, ο οποίος καλεί διάφορα πρόσωπα και διασήμους και τους πάει βόλτα με το αυτοκίνητο και ταυτόχρονα τους παίρνει συνέντευξη.

Στην τελευταία εκπομπή του είχε φυσικά καλέσει την πλέον επονομαζόμενη “Μαμά Τζουμπάκα”, αλλά της έκρυβε μια έκπληξη! Στο πίσω κάθισμα βρισκόταν ο σκηνοθέτης του  τελευταίου Star Wars, ο Τζέι Τζέι Άμπραμς.
Το βίντεο είναι απίστευτα χιουμοριστικό, αφού και η μαμά και ο σκηνοθέτης φορούν τη μάσκα και αρχίζουν να σαχλαμαρίζουν και στο τέλος ο παρουσιαστής δεν αντέχει και μπαίνει και αυτός στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή