10 ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί έκαναν σεξ στην πραγματικότητα
Αυτές οι καυτές και αισθησιακές σκηνές σεξ στις ταινίες μπορεί μερικές φορές να φαίνονται τόσο πιστευτές που να αφήνουν τους θεατές να αναρωτιούνται εάν οι ηθοποιοί το έκαναν στην πραγματικότητα. Ενώ πολλοί σταρ αρνούνται ότι θα το έκαναν με τον συμπρωταγωνιστή τους στην οθόνη, υπάρχουν και κάποιοι λίγοι οι οποίοι έχουν παραδεχτεί ότι οι καυτές τους σκηνές ήταν όντως πραγματικό σεξ.

Caligula

Η ταινία του 1970 “Caligula” έχει αναφερθεί να είναι η πρώτη φορά όπου αναγνωρισμένοι, αξιοσημείωτοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούσαν σε ταινία που υπήρχαν πορνογραφικές σκηνές. Πολλές από τις σκηνές σεξ δεν ήταν ψεύτικες, και περιλάμβαναν σκηνές με στοματικό σεξ και διείσδυση. Γενικά η ταινία στο σύνολο της δεν έλαβε θετικά σχόλια από κριτές και κοινό.

All About Anna

Το “All About Anna” είναι μια δανέζικη ταινία του Lars Von Trier και περιγράφεται ως μια ταινία περί σεξουαλικών σχέσεων, έτσι είναι λογικό ότι θα δεις διάφορους ανθρώπους να κάνουν σεξ. Οι σκηνές σεξουαλικής πράξης και αυνανισμού είχαν γίνει στην πραγματικότητα, και οι παραγωγοί απάντησαν στο σάλο για τη διαμάχη, λέγοντας σε μια δήλωση, “Χωρίς τις σκηνές σεξ, το δράμα της ταινίας θα κατάρρεε. Αυτή ήταν μια ιδιαίτερη πρόκληση για τους ηθοποιούς της ταινίας, οι οποίοι έπρεπε να αντιμετωπίσουν τα παραδοσιακά κοινωνικά και ανθρώπινα ταμπού που σχετίζονται με το να κάνεις πραγματικό σεξ μπροστά σε μια κάμερα.”

The Brown Bunny

Στο “The Brown Bunny” η ηθοποιός Chloë Sevigny δείχνει τις ικανότητες πεολειχίας της εκτελώντας στοματικό σεξ στον συμπρωταγωνιστή της Vincent Gallo στη σκηνή σεξ τους.

Nymphomaniac

Ο Lars Von Trier είναι γνωστός για την παραγωγή ταινιών με πραγματικές σκηνές σεξ, και η ταινία του “Nymphomaniac” δεν ήταν διαφορετική. Οι σταρ συμμετείχαν στην πραγματικότητα στην σεξουαλική επαφή.

Lie With Me

Οι θεατές πίστευαν ότι η σκηνή σεξ μεταξύ των Lauren Lee Smith και Eric Balfour στην ταινία “Lie With Me” φαινόταν πολύ ρεαλιστική, και αυτό επειδή όντως ήταν πραγματική.

Sweet Sweetback’s Badasssss Song

Το 1971, ο Melvin Van Peebles είχε ακούσει διάφορες φήμες για τη σκηνή σεξ του στην ταινία “Sweet Sweetback’s Badasssss Song”. Πολλά χρόνια αργότερα, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι ναι, το σεξ ήταν αληθινό και ότι είχε προσβληθεί από ΣΜΝ (σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα). Λόγω αυτού, είχε λάβει αποζημίωση εργαζομένου.

Pink Flamingos

Στην ταινία του John Waters του 1972, “Pink Flamingo”, η Divine και ο γιος της, Crackers, συμμετέχουν σε αιμομικτικές σεξουαλικές συμπεριφορές στο σπίτι ενός φίλου και το στοματικό σεξ που εκτελεί η Divine είναι πραγματικό.

Baise-moi

Η γαλλική ταινία “Baise-moi” μεταφράζεται σε «Γαμ*σε με» γι’ αυτό προετοιμαστείτε να το δείτε ακριβώς αυτό όταν παρακολουθείτε. Οι σκηνές σεξ δεν είναι απλά γραφικές, αλλά είναι πραγματικές, και κάποιοι θεώρησαν την ταινία πρακτικά πορνογραφία.

Little Ashes

Η ταινία “Little Ashes” του Robert Pattinson περιέχει μια σκηνή όπου ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αυνανιζόταν. Παραδέχτηκε ότι ικανοποίησε τον εαυτό του επειδή το να προσποιείσαι «απλά δεν λειτουργεί».

9 Songs

Η ταινία “9 Songs” θεωρείται ότι έχει μία από τις χειρότερες σκηνές σεξ ταινιών όλων των εποχών. Πρέπει να είναι φρικτό για τους ηθοποιούς Kieran O’Brien και Margo Stilley που δεν είχαν προσποιηθεί τη σεξουαλική τους πράξη.

olatrela.com