Μοιάζει με κανονικό φορτηγάκι, αλλά μόλις δείτε το εσωτερικό του θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!
Το κάμπινγκ είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Ερχόμαστε σε επαφή με την φύση και το μεγαλείο της. Μπορούμε να ανάψουμε μια φωτιά, να μαγειρέψουμε και να απολαύσουμε όλες τις απλές χαρές. Και μετά…να κοιμηθούμε στο έδαφος!

Σίγουρα, το κάμπινγκ δεν προσφέρεται για μεγάλες πολυτέλειες. Άλλωστε, δεν είναι και αυτό το νόημά του. Βέβαια, υπάρχουν και άνθρωποι που προτιμούν κάτι με λίγες περισσότερες ανέσεις για τις διακοπές τους.

Κάποιοι χρειάζονται κάτι πιο ανθεκτικό ειδικά, όταν πρόκειται να ταξιδέψουν για πολύ καιρό ή με άσχημες καιρικές συνθήκες. Για αυτό ακριβώς μας αρέσουν αυτά τα φορτηγάκια, που συνδυάζουν την φορητή άνεση μιας σκηνής με την ανθεκτικότητα ενός μικρού σπιτιού.

Ο Jeremy Tuffli μεταποίησε αυτό το υπέροχο φορτηγάκι, χρησιμοποιώντας ξύλο για να φτιάξει το κρεβάτι και μετέτρεψε το φορτηγάκι σε μια φορητή καμπίνα, που μπορεί να πάει οπουδήποτε.

1

Ο Jeremy Tuffli, ένας ξυλουργός και σκέιτμπόρντερ από την Καλιφόρνια, σχεδίασε και κατασκεύασε μόνος του το κρεβάτι σε αυτό το φορτηγάκι.

2

Η κατασκευή του κρεβατιού πάνω στο φορτηγάκι βοήθησε στην εξοικονόμηση χώρου και έτσι, ο Tuffli δεν χρειάζεται να σύρει μαζί του κάποιο τροχόσπιτο, γιατί πολύ απλά είναι ήδη εκεί!

3

Στο εσωτερικό δεν υπάρχει χώρος για πολλά πράγματα, αλλά υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι. Αυτό σημαίνει, ότι ακόμα και με κακές καιρικές συνθήκες, θα υπάρχει ένας χώρος για να μείνει ζεστός και στεγνός.
4

Κάτω από το κρεβάτι υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για τις βαλίτσες, το ψυγείο και ό,τι άλλο χρειάζεστε για το ταξίδι σας.

Για τον Tuffli αυτό περιλαμβάνει και ένα σκέιτμπορντ!

5

Άλλο ένα φορτηγάκι που έχει μεταποιήσει με το ίδιο σκεπτικό ο Tuffli.

6

Ο σχεδιασμός επιτρέπει στον οδηγό να κατασκηνώσει σε όποιο μέρος θέλει.

7

Πάντα μπορείτε να πάρετε μαζί σας έναν φίλο!

8

Αν θέλετε περισσότερο χώρο, μπορείτε να πάρετε μαζί σας ένα τρέιλερ.