Επιστήμονες δημιούργησαν το πρώτο ρομπότ στοματικού έpωτα που θα λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη

Κάθε μέρα ακούμε για καινούργιες τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν και να διευκολύνουν την ζωή μας, οπότε τι καλύτερο από το πρώτο ρομπότ στομαtικού έpωτα στον κόσμο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον πρώτο προσομοιωτή στοματικού έpωτα που είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για να μάθει τον εαυτό του να βελτιώνει τις αποδόσεις του συνέχεια.

Το ρομπότ ονομάζεται “Autoblow AI” και έχει συγκεντρώσει πάνω από 250.000 ευρώ από δωρεές.

Το ρομπότ ονομάζεται “Autoblow AI” και έχει συγκεντρώσει πάνω από 250.000 ευρώ από δωρεές.

“Έχουμε φτιάξει μια καινούργια μηχανή που μηχανικά είναι καλύτερη και αναπαράγει καλύτερα την ολίσθηση και την τριβή του στόματος και του χεριού που βιώνουν οι άντρες κατά την διάρκεια του στοματικού έpωτα”, ανέφερε ο εφευρέτης της μηχανής.

“Με την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για πρώτη φορά η μηχανή μπορεί να κατανοήσει τις τεχνικές του στοματiκού έpωτα και να αντιγράψει τις κινήσεις με έναν τρόπο που δεν μοιάζει ρομποτικός αλλά περισσότερο ανθρώπινος”, πρόσθεσε.

Για όποιον ενδιαφέρεται να το αποκτήσει η τιμή της συσκευής αναμένεται στα 250 ευρώ όταν κυκλοφορήσει στην αγορά.

Η εταιρία VIECI δεν περιμένει να έχει παραγγελίες πριν από τον Μάιο του 2019, οπότε αν σκεφτήκατε ότι θα ήταν ένα ωραίο και πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δώρο μάλλον θα πρέπει να ψάξετε για κάτι άλλο.

[indiegogo]