«Πόλεμος» με σημειώματα αποδεικνύει πως μπορεί να εξαφανιστεί η βαρεμάρα στην δουλεία!
Ένας πόλεμος γεννήθηκε στην πόλη της Νέας Υόρκης. Ο φιλικός αγώνας ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ δύο κτηρίων, όταν σε ένα παράθυρο εμφανίστηκε η λέξη «Hi», φτιαγμένη εντελώς από χαρτάκια σημειώματος. Το γραφείο στον απέναντι δρόμο απάντησε με τη λέξη «Sup».

Και τα δύο κτήρια έχουν κυρίως διαφημιστικές και μάρκετινγκ εταιρείες, οπότε αυτή η καλλιτεχνική διαμάχη μοιάζει απαραίτητη με όλους τους εργαζόμενους να προσπαθούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους μέσα από τις δημιουργίες τους. Οι άνθρωποι περνούν από έξω για να τις θαυμάσουν και μερικές από αυτές είναι το διάσημο σύμβολο της Πριγκίπισσας, εκείνο του Superman και των Ghostbusters.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δημιουργήσει ντόρο με χάσταγκς όπως #PostItWars και #CanalNotes. Η εταιρία Post-It άκουσε για αυτή τη βεντέτα και έχει στείλει κουτιά γεμάτα με τα χαρτάκια σημειώματος σε κάθε χρώμα που είναι διαθέσιμο. Με όλο το χρόνο να δαπανάται σε αυτό τον κολλώδες πόλεμο, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πως κάποιος κάνει πραγματική δουλειά εκεί.

Ο πόλεμος των Post-It γίνεται στο Μανχάταν της Νέας Υόκρης, στο δρόμο Canal.

Το λογότυπο Snapchat.
Καλώντας τον Batman.

Κάθε εταιρεία που εμπλέκεται, δηλώνει τον εαυτό της ως νικητή.

Πηγή: designyoutrust.com