Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της μαθαίνει να επιλέγει.

Πάντα με ξενέρωνε η ιδέα του να είμαι μια σαν όλες τις άλλες. Ένας ακόμα διψήφιος αριθμός σε μια λίστα από κατακτήσεις. Λες και τα είχε συλλογή. Πως να δεχόμουν να χωθώ σε ένα τσουβάλι με ίδια παιχνίδια. Κάθε γυναίκα αξίζει να ξεχωρίζει. Αξίζει να δοθεί σε ένα άνδρα που για κείνον δεν θα είναι ακόμα ένα απλό επίτευγμα. Αν δεν με κυνηγήσει, εάν δεν με θέλει με όλο του το είναι γιατί να με έχει δική του; Γιατί να του δώσω μια ικανοποίηση που θα ξυπνήσει το πρωί και δεν θα θυμάται ότι την είχε. Και αν τύχει και την θυμηθεί, να μην διστάσει να την αντικαταστήσει με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν μου το επέτρεψε ποτέ ο εγωϊσμός μου. Μια σαν άλλες τόσες. Μια που μοιάζει με την χτεσινή και θυμίζει και κάτι από την αυριανή. Ποια, εγώ. Δεν είμαστε καλά. Αν με θέλεις στο κρεβάτι σου, θέλω να με έχεις πρώτα στην ζωή σου. Να είμαι μια και μοναδική και σου υπόσχομαι θα έχεις τις πιο γαμάτες νύχτες. Από εκείνες τις αχόρταγες. Από εκείνες που θα γυρίζουν στην σκέψη σου όλη μέρα και την νύχτα θα τις ζεις σε επανάληψη. Μια επανάληψη με κάτι τις παραπάνω κάθε φορά.

Γυναίκες που σε σημάδεψαν άλλωστε είναι εκείνες που πάλεψες για να τις έχεις, εκείνες που ποθούσες πιο πολύ σε κάθε όχι. Ένα όχι που μπορεί και να μην το ένιωθαν αλλά ήξεραν πόσα αξίζουν και ήθελαν να πειστούν πως όσα θα έδιναν θα έπρεπε να τα δώσουν. Και όταν ποια το όχι γίνει, ναι, η ικανοποίηση θα είναι άλλης διάστασης. Και τότε είναι που το πράγμα αρχίζει να αποκτά και ενδιαφέρον.

Οι γυναίκες με προσωπικότητα και χαρακτήρα, με ήθος, αξιοπρέπεια και πυγμή για να σε βάλουν στη ζωή τους και να σε κάνουν κομμάτι τους συνήθως θέλουν τον τρόπο τους και τον χρόνο τους. Δεν είναι εύκολες, και αυτό είναι άλλωστε που τις κάνει τόσο μοναδικές. Δεν θα βρεθείς ανάμεσα στα πόδια τους στο δεύτερο ραντεβού.

Τέτοιες γυναίκες όταν τις βρίσκεται, να τις κρατάτε. Το ότι έχουν την δύναμη της επιλογής, και επιλέγουν εσάς όχι από ανάγκη αλλά από επιθυμία τους δίνει αυτή την αξία. Γυναίκες καύλες στο κρεβάτι ιδικά για σας, και μόνο με εσάς. Ούτε δανεικές, ούτε περαστικές. Αληθινές. Δυνατές. Επιλεκτικές. Που ξέρουν τι θέλουν και πως το θέλουν.

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της μαθαίνει να επιλέγει. Μαθαίνει τον έλεγχο στη ζωή και στο κρεβάτι τις. Ξέρει να παίζει σωστά. Ξέρει να δίνεται εκεί που ανήκει και όχι εκεί που νομίζουν πως τους ανήκει. Οι νύχτες δεν τις βρίσκουν σε διαφορετικά κρεβάτια που απλά τις ζήτησαν. Αλλά σε κρεβάτια που πάλεψαν, τους έδειξαν ότι τις αξίζουν και τις απόλαυσαν όχι μόνο εκεί αλλά παντού. Τόσα απλά. Γιατί αυτό είναι μαγκιά. Respect σε κάθε τέτοια γυναίκα.

Λία – olatrela.com